Despre Noi

aboutPremiumSoft este o agentie de web design & software ce ofera solutii profesionale de web design, marketing online, realizare de site-uri, dezvoltare magazine virtuale, proiectare si realizare de aplicatii web si portaluri tematice, optimizare pentru motoarele de cautare, social media advertising, mentenanta si suport tehnic.

Scopul nostru este sa dezvoltam proiecte care sa reflecte perfect urmatoarele segmente: cine sunteti, ce faceti si ce doresc vizitatorii de la website-ul pe care dvs. il detineti. Etapa de creare este foarte complexa, primul pas fiind acela de a asculta care sunt cerintele dvs.

Vrem sa intelegem obiectivele afacerii, nevoile de audienta si peisajul competitiv. Proiectele noastre nu sunt create la intamplare, fiecare site creat este personalizat in functie de cerintele dumneavoastra si de sfaturile noastre.

Ne propunem sa ne diferentiem de alte firme de web design prin proiecte personalizate, prin comunicare permanenta cu clientul, in produsele pe care dorim sa le construim. Folosim cele mai noi si performante tehnologii, cu acces la o baza de fotografii profesioniste care sa caracterizeze mai bine produsele sau afacerea prezentata in paginile web.

Avem experienta necesara pentru a avea grija de proiectul dvs. web in toate etapele de dezvoltare: de la faza de concept si proiectare, pe parcursul implementarii, pana la testarea finala. Toate website-urile dezvoltate de noi corespund principiilor optimizarii pentru motoarele de cautare si au continut administrabil, fiind dezvoltate pentru a usura munca dumneavoastra in cazul in care doriti sa modificati ceva in cadrul website-ului detinut.

Oferim solutii personalizate pentru servicii de dezvoltare e-commerce, solutii CMS (content management system), comunitati online si portaluri, retele de socializare sau aplicatii industirale specifice. Portofoliul nostru include servicii de dezvoltare si personalizare pentru o multime de tehnologii: Joomla (inclusiv e-commerce cu ajutorul componentelor VirtueMart, K2Mart, Joomshopping), Magento, WordPress, Drupal, OpenX, CodeIgniter, PrestaShop.

Comments are closed.