Magazin virtual

Thailand-Shop-Online-Banner-2

Cam ce se vinde astazi pe internet? Aproape orice. De la manusi, sandale, jucarii si plante medicinale pana la website-uri de afaceri, pamant pe luna sau camioane cu ciment.

Web Design – Magazin Virtual, Magazin Online, Creare magazin online

Indiferent daca ai sau nu inca o afacere in mediul real, cu birouri, angajati sau magazin de desfacere, mediul online este locul in care iti poti creste cifra de afaceri sau iti poti pune in practica ideea pe care o ai.

Dar daca ai deja o companie, ce tine de mediul online nu te mai preocupa. De aici intram noi in actiune pentru a-ti crea propriul magazin online.

Iata cel putin 4 motive pentru a apela la serviciul nostru de creare magazin online:

• Ai deja un magazin real. Intr-un magazin online clientii tai au mai mult timp la dispozitie sa cerceteze fiecare articol, sa descopere marfuri noi sau servicii de care nu stiau. Acesta din urma poate fi un suport de vanzari pentru afacerea ta.

• Ai un produs care poate fi interesant pentru o piata mult mai larga. Cu un magazin virtual poti vinde practic fara limite. Daca este vorba de produse, poti folosi un curier pentru a livra. Daca este vorba de servicii, poti gasi parteneri locali pentru a deservi clienti de la sute de kilometri distanta. Un magazin online poate depasi granitele tarii.
Il poti transforma usor pentru a fi citit in orice limba de pe pamant si il poti face vizibil de la Polul Nord pana la Antipozi.

• Nu ai fonduri suficiente pentru a inchiria un spatiu de vanzare. Un magazin online poate fi creat in cateva saptamani sau chiar in cateva zile cu costuri extrem de mici comparativ cu costurile implicate de o chirie intr-un mall sau pe o artera cu vad bun.

• Iti poti testa ideile. Piata nu este pregatita? Nu ai suficienti clienti? Un magazin online poate fi inchis in cateva secunde fara sa mai genereze costuri suplimentare.
Creare Magazin Online – Lansarea in lumea virtuala…

Lumea virtuala este un mediu propice pentru orice fel de afacere. Nenumarate avantaje au cei care ajung sa se lanseze si in aceasta lume. In primul rand, un magazin online nu cunoaste granite. Cu propriul tau magazin virtual te poti face cunoscut in lumea intreaga. Nu ai batai de cap in ceeea ce priveste chiria, intretinerea, depozitarea, salariile. Un magazin virtual e deschis non-stop!

In felul acesta ai posibilitatea de a-ti promova produsele si de a face bani 24h/zi.

Unul din secretele acestui domeniu este ca lumea cumpara mai mult in timpul week-endului sau in timpul zilelor de concediu. Prin vanzarea produselor tale printr-un magazin virtual, nu esti obligat sa renunti la planurile tale.

Platformele de realizare a unui magazin online pe care le folosim ofera numeroase facilitati ce iti vor face practic viata extrem de usoara si iti vor da posibilitatea sa te gandesti doar la ce poti sa inovezi in linia de produse si servicii pe care le oferi clientilor tai:

– Administrare usoara a produselor, preturilor si imaginilor care insotesc produsele;

– Integrarea unor functii de discount la nivel de produs sau grupuri de produse;

– Posibilitatea memorarii clientilor in functie de calculatorul de pe care acceseaza magazinul online astfel incat la urmatoare accesare acestia sa nu mai fie nevoiti sa introduca parola de acces;

– Module ce iti permit loializarea clientilor si chiar comunicarea constanta cu acestia prin suite de emailuri programate;

– Integrarea facilitatilor de social media;

– Integrarea modulelor de plati si urmarirea valorii fiecarui client in parte in functie de ce a comandat;

– Rapoarte predefinite privind vanzarile si integrarea cu modulele de reclame online pentru masurarea eficientei campaniilor de tip Adwords.
Dar, din momentul in care iti livram magazinul tau virtual la cheie, nu inseamna ca te lasam sa te descurci singur cu el. Oferim servicii de mentenanta, modificari solicitate ulterior si servicii de SEO ce ofera o mai mare vizibilitate a brandului tau.

Pretul difera in functie de dorintele clientului. Termenul de realizare variaza intre 5 si 20 zile. Nu mai asteptati, produsele Dvs. aproape ca se vor vinde singure in propriul dvs magazin virtual !

Comments are closed.